Hoofdkantoor MainPort verhuist per 1 april naar De Loods in Rijswijk

door | mrt 7, 2024

Het hoofdkantoor van MainPort gaat verhuizen. Per 1 april 2024 neemt MainPort zijn intrek in De Loods, gelegen aan de Treubstraat 25 in Rijswijk. Deze stap markeert een belangrijke ontwikkeling in de groei en ambities van MainPort. Er komt nog meer ruimte voor innovatie, samenwerking en een dynamische werkomgeving.

Ecosysteem De Loods

De Loods, gevestigd in de kantorenwijk Plaspoelpolder in Rijswijk (ten zuiden van Den Haag), is een ecosysteem dat bekend staat om zijn high-profile locatie en uitstekende bereikbaarheid zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Er zijn verschillende bedrijven gehuisvest, wat de samenwerking en kennisuitwisseling bevordert.

Toekomstproof

Bas Zelissen, CTO van MainPort, deelt zijn enthousiasme over de verhuizing: “MainPort is gegroeid, zowel in het aantal medewerkers als in de diversiteit van onze diensten. Deze groei vraagt om meer ruimte en faciliteiten om onze ambities voor de toekomst te realiseren, met name op het gebied van het integreren van complete IT-landschappen binnen organisaties.”

De buitenkant van onze nieuwe locatie

Samenwerken

De Loods biedt een innovatieve omgeving waarin MainPort kan profiteren van de aanwezigheid van andere IT-bedrijven en innovators. “We geloven dat deze samenwerkingen en kruisbestuivingen onze groei verder zullen versnellen. Bovendien zijn we verheugd dat we nu ook symposia en events kunnen organiseren op deze inspirerende locatie.”

Nieuwe fase

De verhuizing naar De Loods markeert een nieuwe fase in de geschiedenis van MainPort, waarbij innovatie, samenwerking en groei centraal staan. Met deze stap blijft MainPort zijn positie versterken als een vooraanstaand IT-bedrijf dat vooroploopt in technologische ontwikkelingen en klantgerichte oplossingen.

Daarmee verlaat MainPort de locatie aan de Tauber in Den Haag, onze thuisbasis sinds november 2021. Van de Tauber naar de Treubstraat: ons nieuwe adres per 1 april is; Treubstraat 31, 2288 EH in Rijswijk.

Bas Zelissen en Roger Pels van De Loods