mobyl

Beheer al uw mobiele apparaten met Samsung Knox of Office365

Met Mobyl biedt MainPort dé oplossing voor het op grote schaal beheren van de zakelijke smartphones en tablets van uw medewerkers. We gebruiken onder andere Samsung Knox.

Wat is Mobyl?

Met onze dienst Mobyl kunnen wij smartphones en tablets (Samsung, Apple, Android, Windows of BlackBerry) in uw organisatie beveiligen en ervoor zorgen dat data vanaf elke plek veilig geopend kan worden. Ook bij diefstal kunnen wij snel optreden door het desbetreffende device op te sporen, te vergrendelen of van afstand te wissen. Uw beheerkosten zullen flink dalen met het gebruik van onze dienst. 

Wist u dat u alles van A tot Z kunt overlaten aan MainPort? Van inkoop tot uitrol.

Device Management

Het device wordt door een app met onze clouddienst verbonden en beheerd. Apps en (wifi)-configuraties kunnen eenvoudig gepusht worden. Naast de bekende mobiele devices kunnen ook vaste werkplekken door de clouddienst beheerd worden. Voor een vaste prijs per maand per user is er dan één omgeving die het beheer van de infrastructuur voor zijn rekening neemt.

Smart Support

Smart Support is een nieuwe, door MainPort ontwikkelde dienst, die eindgebruikers van een organisatie rechtstreeks toegang biedt tot de Service Desk van MainPort. MainPort kan door slimme technologie en hoogwaardige kennis, een oplostijd van max. 15 minuten garanderen. Geen ontevreden gebruikers meer tegen lage kosten.

Android Enterprise & Samsung Knox

Sinds de introductie van MDM in 2015 is de technology om devices uit te rollen en te managen volwassen geworden en zijn er vele nieuwe mogelijkheden die in het verleden niet beschikbaar waren.

Zo maken Android Enterprise & Samsung Knox het mogelijk dat mobiele devices op grote schaal snel, veilig en volledig in control naar de medewerkers gestuurd kan worden. MainPort voorziet in het volledig uitrollen van mobiele devices en maakt dit soort complexe projecten tot een groot succes door onze jaren lange ervaring en kennis van EMM.

Workforce Mobility

Werk vanaf elke plek veilig aan uw documenten

Enterprise App Store

Creëer een eigen App Store met specifieke apps voor uw organisatie

Bring Your Own Device

Scheid data wanneer er gebruik wordt gemaakt van BYOD

Next-Gen Workspaces

Bereid uw organisatie voor op de toekomst

Locate & Lock

Traceer en vergrendel een verloren of gestolen apparaat
~

Security

Geen zorgen meer over veiligheid omdat de devices worden beveiligd

Samsung Knox Partner

MainPort werkt sinds 2020 samen met Samsung en is aangewezen als Knox Expert en Managed Service Partner (MSP). Klanten van MainPort kunnen daardoor profiteren van voordelen bij het leveren van Samsung-devices en Knox-diensten.

MainPort heeft samen met Samsung al een aantal grote projecten samen uitgevoerd. Onze Mobile Device Lifecycle, hieronder beschreven, wordt daarbij gebruikt.

 

SamsungPartner
Samsung KNOX

Mobile Device Lifecycle

Bij MainPort zijn we van a tot z betrokken bij een project met mobiele apparaten. Zo denken we mee in de behoeftes, de configuratie, de uitrol, het beheer via Samsung Knox of Microsoft Intune (Office365) en zelfs de terugname als een apparaat is afgeschreven.

De Mobile Device Lifecycle is uw oplossing om een zo duurzaam mogelijke kringloop van mobiele apparaten in uw organisatie te hebben.

 

 

Meer weten over Mobyl?