MainPort is nu partner van Samsung Knox: dit betekent het voor u

door | dec 8, 2021

Samsung heeft MainPort onlangs als een van de weinige bedrijven in Nederland aangewezen als Managed Service Partner (MSP) van Samsung Knox.

Dat houdt concreet in dat MainPort onder andere voordelig apparaten bij Samsung kan inkopen en licenties kan genereren voor de beheertool.

Samsung Knox van a tot z geregeld

Als een bedrijf of organisatie voor MainPort kiest, zijn ze voordeliger uit. “Klanten hoeven niet meer over vijf schijven in te kopen”, zegt Bas Zelissen van MainPort. “Het voordeel voor de klant zit hem erin dat één bedrijf alles doet: van leveren tot recyclen.” Dat sluit overigens mooi aan bij de duurzame Mobile Device Lifecycle van MainPort.

Features implementeren

Een ander bijkomend voordeel is dat MainPort directe lijntjes heeft met het team van Samsung Knox. De features en wensen van klanten heeft Samsung tot nu toe bijna één op één geïmplementeerd. Zo is het na feedback van klanten nu ook mogelijk om bestanden op mobiele apparaten vanaf afstand te beheren en vanaf afstand even goed een alarm af te spelen als het apparaat op stil staat.

Lees meer over onze dienst Mobyl of neem contact met ons op.

Samsung Knox is een extra schil die geïnstalleerd kan worden om (privacygevoelige) gegevens veilig op te slaan op zakelijke apparaten. Lees hier meer over de dienst (externe site).