MainPort versterkt aanbod zakelijke telefonieoplossingen: benoemd tot 3CX Bronze Partner

door | feb 22, 2024

MainPort is verheugd om aan te kondigen dat het bedrijf officieel erkend is als 3CX Bronze Partner. Deze benoeming versterkt MainPort’s positie als toonaangevende leverancier van communicatieoplossingen voor bedrijven en markeert een belangrijke mijlpaal in het voortdurende streven naar uitmuntendheid in dienstverlening.

Wat is 3CX?

3CX is een vooraanstaand softwaregebaseerd telefoniesysteem dat bedrijven helpt om effici├źnter te communiceren en te werken. Met geavanceerde functies zoals videoconferenties, chatberichten en naadloze integratie met andere systemen, biedt 3CX een moderne en flexibele oplossing voor zakelijke telefonie.

Als Bronze Partner van 3CX zet MainPort zich in om klanten te voorzien van hoogwaardige communicatieoplossingen die perfect aansluiten bij hun specifieke behoeften. Door samen te werken met 3CX kunnen we onze klanten innovatieve en betrouwbare telefonieoplossingen bieden die de productiviteit verhogen en de communicatie vereenvoudigen.

Betrouwbare communicatie

“We zijn verheugd om onze samenwerking met 3CX voort te zetten en onze klanten te voorzien van betrouwbare communicatieoplossingen die hen helpen te groeien in een steeds veranderend IT-landschap”, zegt Bas Zelissen, CTO van MainPort.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de mogelijkheden van 3CX of die vragen hebben over de implementatie van zakelijke telefonie, worden uitgenodigd om contact op te nemen met MainPort.