MainPort stijgt naar zilveren status als partner van Samsung

door | feb 27, 2023

Samsung heeft MainPort benoemd tot Authorized Mobile Experience Business Silver Partner. MainPort werkt al langer prettig samen als partner met Samsung, maar vanaf nu dus op een nog hoger niveau: Silver.

Uit handen van Samsung Electronics Benelux heeft MainPort hiervoor twee mooie plaquettes mogen ontvangen: voor Mobile Reseller en Samsung Knox Reseller.

Samsung Mobile Reseller

“De klant kan hierdoor een hoger serviceniveau verwachten van MainPort”, vertelt CTO Bas Zelissen. “We krijgen meer en snellere ondersteuning van Samsung. Dat is handig voor complexe vraagstukken of als er een urgent incident is. Ook zijn we als een van de eerste bedrijven in de Benelux op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en modellen.” Vanwege het partnership kan MainPort een aantrekkelijk aanbod doen voor de implementatie en het leveren van nieuwe smartphones of tablets bij klanten.

Samsung Knox Reseller

Ook is MainPort Managed Service Partner van Samsung Knox. Samsung Knox is een platform dat speciaal is ontworpen is voor het veilig op afstand beheren van smartphones, tablets en wearables van Samsung. MainPort heeft al jaren ervaring met dit platform en kan door het bereiken van het Silver niveau ook hier een nog betere service bieden aan klanten. Dit gaat altijd via de MainPort Mobile Device Lifecycle, een zo duurzaam mogelijke kringloop voor mobiele apparaten in organisaties. Lees hier meer.